Oferim livrare la Easybox. Intra pentru detalii

ANVELOPE SH

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Comercializam o gama variata de anvelope sh, de marca cunoscuta, de o calitate exceptionala si cu un grad de uzura mai mic de 30%. Fara galme, fisuri sau pierderi de aer. Alege anvelopele second-hand ca solutie mai ieftina pentru un set de cauciucuri, la preturi mai mici decat la un depozit anvelope specializat. Le gasesti aproape noi, la oferte pentru orice buget, la date de fabricatie recenta, fara zgarieturi, indoituri de la gropi sau alte probleme.
Aici, poti achizitiona anvelope sh cu o structura a pneului realizata la cele mai inalte standarde si o uzura nesemnificativa, care asigura o utilizare indelungata. Interiorul pneurilor nu contine urme de reparatii sau probleme structurale. In plus, pentru pneuri similare pe rotile aceleiasi punti, poti cumpara anvelope sh in perechi pentru anotimpul cald si cel rece.
Cand temperaturile cresc peste 7-8 grade Celsius, poti trece la cauciucuri de vara si opta pentru anvelope sh vara, care sunt mai rigide si nu au atat de multe crestaturi, fiind adaptate la temperaturile ridicate din sezonul cald si la asfaltul mai moale. In acelasi loc poti achizitiona inclusiv anvelope sh iarna mai moi si cu mai multe crestaturi, care sunt adaptate la temperaturile scazute, sub 7-8 grade Celsius, cand cauciucul este predispus sa devina mai rigid.
In categoria Jante SH veti gasi jante pentru aproape orice tip de masina, la preturi decente, intr-o conditie foarte buna.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!